Oko 6000-11000 kn + PDV, ovisno o opcijama i ovisno kod kojeg zastupnika kupujes, dosta deru marze na stolac.
Inace je racun jednostavan. Recimo odlucis se za pocetni model, ili u istom cjenovnom rangu uzmes HM Mirru sa svim opcijama. Recimo 8000kn sa PDVom. I stolac ima 12 godina garancjie. Znaci 12g neces kupit novi stolac.
Onda pogledas ove koje sam ja ubijao u prosjecnom roku od oko 1.5 godine. Uzmes za prosjek da je jedan oko 100-120 eura, aj zaokruzimo na 800 kn. I da u njima bas i ne sjedis kao kralj na tronu, mozda nije lose, ali definitivno nije ni odlicno. Cijena je kroz 12 godina tu negdje, u Aeronu ili Mirri definitivno sjedis barem duplo bolje i pravilnije nego u svakom od ovih stolaca do 1000 kn, nema znojenja, raspadanja umjetne koze, mirisljavih spuzvi, poderanih tkanina, neispravnih hidraulika i slicno. Ako sam se necemu naucio u 17-18 godina provedenim za racunalom, na zdravlju se ne stedi, i zato jos (kuc kuc) neam zdravstvenih problema vezanih uz racunala. A ni dioptriju