View Single Post
Staro 15.09.2010., 13:14   #28
T0X1C
n00b

T0X1C's Avatar

Datum registracije: May 2004
Što se Deathaddera tiče, imaš firmware koji disable-a prediction (NDC Firmware).

Prvenstveni razlog moje prve kupnje Intellimouse Explorera je bio što mi je MX518 bio do bola neugodan prilikom dužeg korištenja (valjda imam retardirano oblikovanu ruku ). U miša sam se bio zaljubio odma, 3.0 je bio moj prvi ozbiljniji miš i u mom srcu najdraži .

Deathadder mi je po obliku bio vrlo sličan Exploreru (iako malo manji) i zbog toga sam ga i uzeo, po performansama, pa iako mi je explorer drazi, nemogu reć i da je bolji od Deathaddera, osobno meni je DeathAdder odličan miš za moje potrebe (da, igram i ja FPS-ove tako da miša poprilično koristim ).

Realno gledajući, Deathadder je malo bolji što se tiče konfigurabilnosti tipki i još nekih điđa-miđa koje ja osobno ne koristim ali koje bi nekome možda bile potrebne. Ergonomičnost, u tom polju su ta dva miša poprilično slična iako moram priznat da mi je explorer bolje ležao u ruci jer je bio malo veći, ali sve je to stvar navike.

Sada, explorera hoći čisto zbog nostalgije, puno ludih uspomena me veže za doba kad sam koristio tog miša i zato hoču jednog, Deathadder će ostat u službi dok ne crkne a onda možda se opet prebacim na Explorera 3.0...
T0X1C je offline   Reply With Quote