15.09.2010., 13:01
|
|
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
prije sam kupio z323 kojima je poslije lijevi zvučnik zujao pri paljenju,pa sam dobio nove...i nadoplatio sam razliku za ove genius
Citiraj:
Autor Wolverine
A onda radi kaj god hoćeš. Zbilja ne znam kaj da ti napišem na ovo.
Ne kužim imaš Core i5, HD5850, TX650, Genius od 900 kn, ali nemaš za X-Fi od 350 kn
btw loše si informiran u vezi Audigy + Win7, Imam Audigy2 PlatinumEx i zvučna radi ko i na XP-u, jedino što ne radi je daljinski jer nema drivera za njega 
No ionako možeš uzet X-Fi pa imat punu podršku.
Ako je zvučna ispravna onda mora radit kako treba, isto vrijedi i za zvučnike. No kako je to Genius postoji mogućnost da su neipravni ili da su krivo ožičeni.
|
Citiraj:
Autor Zvone2772
m4x, probaj opciju "Loudness Equalization", jer mi se čini da sam ja to imao upaljeno dok sam ih još imao spojene na PC.
Control Panel - Sound - Speakers - Properties - Enhancements
Uglavnom, tu sam nešto bio upalio koliko se sjećam.
A opet, ne mora biti, jer imam Terratec zvučnu, ali bar probaj (ne košta ništa).
EDIT: Da se dopunim - moj savjet vrijedi za slučaj da ih imaš spojene kao prije (kad su bili tihi). Jer to je bio pravi način spajanja. Ovo što sad imaš je 2-kanalni zvuk raširen na 5.1
|
ma taj loudnes equalization još više smanji glasnoću,to kao štiti od buke...ništa ni od toga
|
|
|