Tema: WD TV Live
View Single Post
Staro 15.09.2010., 10:35   #748
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor chvarko Pregled postova
O
Jel postoje negdje kakva uputstva konfiguracije (torrenata) (po mogućnosti na HR ) ili neki tutorial, video...
Ocekivao sam da ce ljudi pitat o umsp i streaming njavama prije nego o torentima, no eto

Ovako, iz glave... Stavis zadnji B-radov. Samo otpakiras na stick i ubacis i kad ti ponudi instalaciju prihvatis.

Nakon toga na usb-u koji ce stalno biti ukopcan napravis direktorij ".wdtvext-plugins" (mozda i nema veze za torente, ali ti ponudi mogucnost skidanja dobrih pluginova u meniju kao onaj za subtitlove, za pojacati i smanjiti glasnocu ili za puno bolje opcije premotavanja i go to).

Sad provjeris ime WDTV-a Obicno je to wdlxtv.lan ili njegovu ip adresu u ruteru i u IE (neznam za FF, ali Opera mi nije radila kako treba) utipkas sifru (wdlxtv:wdlxtv).

E sad to je jos samo ostalo kliknut na rtorrent lijevo pod Built-In Daemons
ako nije vec startan (ikone na vrhu) - a ako je onda u ikoni imas config. Tu u mount table provjeris gdje je mountan tvoj stick/hd u linuxu i to uneses kao direktorij. (meni je upisano u direktorij: /tmp/mnt/2CFF-F174/)

Sad kad kliknes na ikonu dobijes sucelje slicno utorentu i tu se vec sam mozes snaci.

Neznam dali ce sve to sljakati bez da preko telneta promjenis pass (mozda to treba smao za ftp) - ako treba onda preko web enda imas telnet pa se logiras kao root bez sifre i promjenis sifru.

# passwd
Changing password for root
New password:
Bad password: too weak
Retype password:
Password for root changed by root

Evo link na eng o rtorrentu...

http://wiki.wdlxtv.com/How_to_use_rTorrent
Alfa_R je offline   Reply With Quote