Citiraj:
Autor rodriguez
Opet si puno napisao a ništa nisi rekao,... proučavanja i gledanja videa-tehnike  ... Pričaš o nekakvim ozljedama a da si imalo upućeniji svaki
|
Nekako si tepam, nakon 26 godina (bas racunam) aktivnog bavljenja sportom, vjerujem da sam nesto upucen
Citiraj:
Autor rodriguez
tvoja stvara stojiš i dalje mjesecima i godinama na istome 
|
BB sam vec prilican broj godina apstrahirao i otisao na nesto naprednije. Statika/disanje i super kondicija i jos ponesto pomalo ezotericnije ali zdravstveno jos bolje. Tebi Rodriguez svako dobro, i samo nastavi sa svojim vjezbanjem. Vrijeme je najbolji ucitelj u mladosti.
Citiraj:
Autor Vuco
Ja sam napisao samo dobre strane, drago mi je da je netko napisao i loše strane. 
|
Znao sam da ce Vuco stalozeno procitati ono sto sam napisao. Ne kao poziv za nadmudrivanje, vec kao noticu zdravog razuma. Sjetio si me sad jedne epizode prije skoro 15 godina (boze zar je toliko proslo

) kad je Jarun imao neku renovaciju a strichek Kutle je taman Nevenu bio konficirao prostor koji mu je dao za teretanu na Velesajmu. I zove nas kondicioni koji je taman nesto poceo voditi kod Šućura u njegovoj teretani. Kad smo usli unutra, prijatelj se nije mogao nacuditi kakva je to minijatura od prostora? Ma nisi posteno zakoracio nogom, a vec si dosao do druge strane zida
Jedan jedini trener ili trenerica (neka takmicarka koju je vodio ne mogu se imena sjetiti) je bio dovoljan. A onda mu ona dodje, i objasni da vec sjedeci vidi tko radi opasno i odma mu stize iza ledja i upozorava da ima samo jednu kicmu. Jer poanta je bila da im se nitko tamo nece i ne smije ozljediti. Bilo zbog pomankanja znanja ili pretjeranog entuzijazma. Tako da je mali prostor ispao kao prilicno efikasan, jer je i ponasanje bilo takvo.
Citiraj:
Autor Vuco
ne bih mrtvo stavljao u isti koš kao i potisak šipkom iza glave. O trenerima u gymu ne bih, više sam ih vidio loših, nego onih dobrih.
|
Kao sto sam gore spomenuo > ona je majka vjezba i neupitne prednosti ima. Ali preko bare postoji poslovica koja kaze da za nju,
nikad ne smijes imati loši dan!
Toliko od mene i isprika na OT-u, jer nisam imao namjeru prosirivati svoj primarni razlog postanja.
Hvala.