View Single Post
Staro 14.09.2010., 20:20   #172
rodriguez
....
Moj komp

rodriguez's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Opet si puno napisao a ništa nisi rekao,ja ponavljam uz odgovarajuću tehniku,i brigu o samom sebi,nebu tebi nijedan trenera pomogao/naučio ako se ti sam ne uhvatiš posla proučavanja i gledanja videa-tehnike,može se napredovati jako dobro i puno brže...

Pričaš o nekakvim ozljedama a da si imalo upućeniji svaki bolji vježbač koji ima mozga i koji ne dolazi u teretanu drkat onu stvar i zurit okolo,oslanjajući se na trenera?? se kuži u nekakve rehabilitacijske vježbe,primjerice foam rolanja,ispravljanja lordoze,skolioze-izguglaj,gdje se puno više smanjuje rizik ozljeda i ispravljanja kak bi ti rekao lumbalnih i vratnih predispozcija,kajgod to značilo ...
Nisam ja ovo prihvatio kao neko dokazivanje,ja imam znanja jako malo naspram ljudi koji znaju puno više i dižu puno više neg ja,pa su mi i dali neke smjernice

Moje je da kažem svoje mišljenje a to dali ćeš ti to prihvatit ili ne,tvoja stvar,nadalje treniraj kak znaš pa ćeš vidit da samo bacaš novce u vjetar,a stojiš i dalje mjesecima i godinama na istome
rodriguez je offline   Reply With Quote