View Single Post
Staro 14.09.2010., 13:06   #80
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor khm Pregled postova
Daj mi molim te opiši što se događa kad natočiš na ini, a što kad natočiš na omv-u?
Auto radi mirnije? lol, daj nemoj pliz, baš si to osjetio na svom 1.2 motoru od 60 konja (karikiram).
Jednom si natočio i čuo nešto što može biti 150 stvari na autu i sad misliš da je to do goriva.
FYI, auto ne radi isto kad je hladan i zagrijan.

Što taj čoban nije išao od jedne do druge benzinske, pa bi vidio da smeća ima svugdje, čemu stalno forsanje ine?
Ti stvarno ne odustaješ od svoje teorije da nema nikakve razlike ? I da se ne može s razlicitim gorivom napraviti drugacija kilometraža ( INA, Tifon, OMW ) ?

Izgleda da ti voliš imatu svoje šeme , teorije i ne zanima te dal je netko iskusio nešto drugacije i uvjerio se u nešto drugacije...

A vjeruj mi nisu ovi decki tu jedini koji su iskusili da im auto djeluje bolje i ima više snage s Tifonovim gorivom ( koje je mi je blizu , nekih 2-3 km do te benge )...

Kad pocne zimsko doba ljudi koje poznajem , a da su ljeti tankirali kaj su stigli, po zimi tankiraju tifon gorivo ili OMW , ovisi o blizini...

Upitom zakaj zimi tankaju Tifon ili OMW, uvijek je odogovor da se auto lakše upali i da nemaju nikakvih problema s paljenjem, dok s INA-nim gorivom nije takav slucaj.

BTW, da to nisu govorile osobe koje su sjele u auto prvi puta u životu i misle da sve znaju, to su govorile osobe koje su profesionalni vozaci preko 20 godina ( susjed ima autoprijevoz ), bliži susjed ima auto servis preko 20 godina.....

I vrlo jasno i jednostavno, IMA razlike u prijeđenoj kilometraži!