Citiraj:
Autor khm
Daj mi molim te opiši što se događa kad natočiš na ini, a što kad natočiš na omv-u?
Auto radi mirnije? lol, daj nemoj pliz, baš si to osjetio na svom 1.2 motoru od 60 konja (karikiram).
Jednom si natočio i čuo nešto što može biti 150 stvari na autu i sad misliš da je to do goriva.
FYI, auto ne radi isto kad je hladan i zagrijan.
Što taj čoban nije išao od jedne do druge benzinske, pa bi vidio da smeća ima svugdje, čemu stalno forsanje ine?
|
Ti stvarno ne odustaješ od svoje teorije da nema nikakve razlike ? I da se ne može s razlicitim gorivom napraviti drugacija kilometraža ( INA, Tifon, OMW ) ?
Izgleda da ti voliš imatu svoje šeme , teorije i ne zanima te dal je netko iskusio nešto drugacije i uvjerio se u nešto drugacije...
A vjeruj mi nisu ovi decki tu jedini koji su iskusili da im auto djeluje bolje i ima više snage s Tifonovim gorivom ( koje je mi je blizu , nekih 2-3 km do te benge )...
Kad pocne zimsko doba ljudi koje poznajem , a da su ljeti tankirali kaj su stigli, po zimi tankiraju tifon gorivo ili OMW , ovisi o blizini...
Upitom zakaj zimi tankaju Tifon ili OMW, uvijek je odogovor da se auto lakše upali i da nemaju nikakvih problema s paljenjem, dok s INA-nim gorivom nije takav slucaj.
BTW, da to nisu govorile osobe koje su sjele u auto prvi puta u životu i misle da sve znaju, to su govorile osobe koje su profesionalni vozaci preko 20 godina ( susjed ima autoprijevoz ), bliži susjed ima auto servis preko 20 godina.....
I vrlo jasno i jednostavno, IMA razlike u prijeđenoj kilometraži!