Citiraj:
Autor Wolverine
Tko ti brani, sipaj što želiš, možeš i OMV 100 trpat unutra.
Samo kaj je taj Super Plus 98 u principu najlošije Inino gorivo.
|
Nisam mislio točit na INI, uglavnom točim samo na Tifonu ili OMV-u koji su mi blizu. Ina mi je doduše bliže ali ih izbjegavam.
Citiraj:
btw tih 1.4 MPI imaš dve serije
1.4 MPI 60 KS - Euro2
1.4 MPI 68 KS - Euro4
|
Moj je Euro 2.
Ne očekujem čuda, nije to neki nabrijani auto, samo bih volio vidjeti da li ima neke razlike.
Citiraj:
Autor pinkskin
Bila su testiranja po novinama gdje su dobili da sa ininim gorivom na tank naprave do 40km manje nego na omvovo gorivo, i moguče je zašto ne da na bolji benzin se napravi više km i ima se jači auto, doduše opet tu ima neke pogreške, ali.
I može na bolje gorivo auto radit mirnije i imat više snage jer upravo kvaliteta benzina i oktanski broj pridonose tome.
Ali da večina ljudi to i nemože primjetit.
|
ovo potvrđujem i svojik iskustvom.
Prije par godina sam se smijao frendici koja mi je govorila da otkad toči na Tifonu, a ne na INi da radi veći broj kilometara s istom količinom natočenog goriva i da joj auto mirnije radi.
Ali eto, odlučio i ja probati i usporediti. Malo je reći da su me rezultati zapanjili. S istom količinom goriva (uvijek stavljam puni tank) Tifon ES95 je radio 30-50 km više nego Ina ES95.
Nemojte mi sad samo prodavati spike kako razlike u goruivu nema i da je sve to isto jer nije. Kad nešto znaš iz iskustva sva razuvjeravanja su suvišna i nepotrebna. I ne pale
Uvijek vozim iste relacije u gotovo identičnim uvjetima. Ono što se uvijek ponavlja je to da s Ininim gorivom radim osjetno manje kilometara negoli s Tifonovim, ili u zadnje vrijeme OMV-ovim. Obzirom da tankam 3 puta mjesečno možete i sami izračunati koliko km više mogu raditi... Za one kojima se ne da računat - oko 1.500 km godišnje. Meni je to solidna razlika
Ne kažem da je sa svim autima tako. S mojim je.
Citiraj:
Autor khm
Daj mi molim te opiši što se događa kad natočiš na ini, a što kad natočiš na omv-u?
Auto radi mirnije? lol, daj nemoj pliz, baš si to osjetio na svom 1.2 motoru od 60 konja (karikiram).
Jednom si natočio i čuo nešto što može biti 150 stvari na autu i sad misliš da je to do goriva.
FYI, auto ne radi isto kad je hladan i zagrijan.
|
Ako ti ne može skužit razliku ili ju ne vidiš ja ti ne mogu pomoć. Imam toliki broj kilometara za volanom s istim autom da mnoge stvari na motoru čujem po zvuku.
I da, ima razlike i u prijeđenim kilometrima i u zvuku rada motora. I hladnog i vrućeg...