View Single Post
Staro 14.09.2010., 13:56   #78
The Pill Man
Premium

The Pill Man's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
ja čuvam svaki račun za gorivo,pa samo neka mi netko kaže "auto riknuo zbog lošeg goriva"!
Ja počeo čuvati kad je bilo nešto sa Inom u Splitu kad su priznali grešku i onima koji imaju račun navodno snosili trošak servisa. Nemam pojma jeli to završilo korektno ali ubaciti papirić u pretinac me ne košta ništa.

Vozim punta3 1,2 i jedino kad sam vidio razliku u gorivu (da je Ina bila osjetno lošija nego inače a uglavnom nju i koristim) je bilo kad bi ekipa na pumpi zamutila pokušavajući nešto ušićarit.
E sad to znači da nije pitanje ina, omw ili neko treći već je pitanje jeli ekipa na pumpi pokušava zaraditi na ljudima.

Svakako sam naučio školu na skuteru (u malog privatnika ulio blato a ne gorivo, skuter stao nakon 1km- serviser me čim je vidio karburator pitao jesam li u zadnjih 2 dana ulio gorivo na toj pumpi jer mu nisam bio prvi, ali dok je inspekcija došla stvar je već bila prikrivena) i sad idem uvijek na istu Ina pumpu gdje je velik promet, pa se ekipu na pumpi češće i kontrolira a valjda im i bakšiša uvijek ostane pa se ne zajebavaju glupostima.