View Single Post
Staro 14.09.2010., 12:31   #75
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Kako možeš izmjerit na 200 kn 20 km više kad se ni potrošnja na 200 kn ne može precizno izmjerit a kamoli km sa drugačijom vožnjom svaki dan?
pa, 200 kuna na tifonu, 200 kuna na ini. svaki put se resetirala kilometraza, tih tjedan dana po 200 kuna koliko traje (recimo) prelazim isti put u isto vrijeme dana.

gle, ne znam zasto bi srao, ali ima razlike kad vidim po predenoj kilometrazi. naravno da to ovisi koliko sam ga tjerao u drugoj/trecoj, ali jednake voznje (normalne da se bolje izrazim) - ima razlike. plus kako vec rekoh - motor tise radi.

Citiraj:
Autor khm Pregled postova
Čovjek koji vozi nekakav prosječan auto, auto kakav ima 90% ljudi u hr (90-100 konja), ne može osjetiti razliku u gorivima, niti će mu auto raditi mirnije, niti će preći više, niti će imati više snage - nula.
To su bajke koje si ljudi umisle u glavu.

ovo je isto ko' u onoj temi sa hardovima, i tamo sam ti rekao da si fascinantan. znaci po tvoje, ja i jos tu par ljudi - smo psihopati, zreli za promatranje kad smo si umislili u glavi?

Burko je offline   Reply With Quote