View Single Post
Staro 14.09.2010., 12:17   #71
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor FERRYS Pregled postova
zbog nesposobnosti hrvatskih prodavaća i lošeg odnosa... (uglavnom na takvom smo glasu da bi zahebali vlastitog brata i normalno da nitko neće imat posla s nama)
Mislim da je bilo i između ostalog i zato jer je gorivo loše tj kvalitete, naravno netreba isključi i one koji trpaju ložu i plavi diesel u auto.

Ina neproizvodi BS goriva jer nema uvjete, pa mislim da to govori upravo o kvaliteti ostalih goriva, a da nepričamo o plinu jer skoro svima koji vani tankaju plin auto ide bolje i manje troši.

Inino gorivo sigurno nije najlošije a ni najkvalitetnije, i ja sam imao problema, doduše nikad mi se nije gorivo smrznulo ali je znao crkavat i slabo vuč, a nakon promjene filtera bi išao dobro, a tenkirat "moram" na ini jer u blizini nema OMV-a ili Tifona.

Citiraj:
Autor khm Pregled postova
Čovjek koji vozi nekakav prosječan auto, auto kakav ima 90% ljudi u hr (90-100 konja), ne može osjetiti razliku u gorivima, niti će mu auto raditi mirnije, niti će preći više, niti će imati više snage - nula.
To su bajke koje si ljudi umisle u glavu.
Bila su testiranja po novinama gdje su dobili da sa ininim gorivom na tank naprave do 40km manje nego na omvovo gorivo, i moguče je zašto ne da na bolji benzin se napravi više km i ima se jači auto, doduše opet tu ima neke pogreške, ali.

I može na bolje gorivo auto radit mirnije i imat više snage jer upravo kvaliteta benzina i oktanski broj pridonose tome.

Ali da večina ljudi to i nemože primjetit.

pinkskin je offline   Reply With Quote