Citiraj:
Autor jopis
Ne piši gluposti.
Dizne su dimenzionirane za do 30% više snage u svakom autu, kvaliteta materijala je kakva treba biti - dobra, problem je u našem nekvalitetnom gorivu punom sumpora i ostalih prljavština koje ih razvaljuju. Za takve mozgove bi najrađe slikao sve one dizne koje su propišale što su se mijenjale kod nas u radioni i sve one membrane karburatora koje su se raspale od nagrizanja tog 'kvalitetnog' našeg benzina.
Kad ti je teorija takva, zašto kod nas nikad ne dolazi u prodaju niti jedan sofisticiraniji model bilo koje marke automobila, nego se uvijek prave nekakve specijalne serije za hrvatsku ili kako je zadnjih 15 godina navada - modeli za istok, koji imaju zasebne tvornice.
Hint - nikad se nije kod nas prodavala mitsubishi carisma gdi (prvi benzinac sa direktnim ubrizgavanjem benzina u cilindar), njen pandan volvo s40 sa 1.8gdi motorom, pug je maximalno odgađao prodaju svojih thp motora u hr (9 mjeseci).
A ako nisi upućen, raspitaj se u ovlaštenim servisima koliki je postotak kvarova slijedećih automobila isključivo zbog otkazivanja njihovih sistema ubrizgavanja - volkswagen sa tdi pumpe duse motorima, opel sa dti i cdti motorima, a renault sa njihovim 1.5 dci da ne spominjem (nagurali su preko 50% vozila u garantnom roku koja imaju kvar na sustavu ubrizgavanja uslijed nečistoća u gorivu), honde sa svojim prvim dizelom u accordima i crv-ima, mazde, peugeoti, fordovi i volvo sa svojim zajedničkim dieselom, itd itd, dakle nijedan proizvođač (koji ima moderije motore) nije imun u hr na probleme sa tim kako ti tvrdiš 'dobrim i kvalitetnim' gorivom.
|
ovako da ja tebe pitam, zašto niti jedan recimo VW ili neki drugi auto iz uvoza (napravljen za njemačko/francusko tržište) nema problema s diznama?
hint: kontroling se radi na prioritetu zona tržišta, 1/1 (svaki element), 1/2 (svaki drugi) 1/5(svaki 5-ti) 1/10(deseti) itd. ( Kontroling je skup i spor te nije istog kapaciteta kao i proizvodnja...)
Dobivamo šit od robe i gotovo....
Pumpe-dize; točno se zna u kojim autima prolaze te dizne i to znaš zašto? - Zato jer su iz shebane serije tj komplet od jednog od 2 proizvođaća su shemane i otić će da ga voziš na bilo kojem gorivu!
(ja sam s pumpe-dize motorom napravil 160 000km, od čega onih 100 000 u 9 mjeseci, a auto ima 190 000 i nikad jedan šeraf na njemu nije taknut i dobro znam kakav je to motor)
btw postotak kvarova malih dci/cdti motora neznatno je veći kod nas nego u EU ali prvenstveno zbog našeg mentaliteta i nebrige i to upravo zbog toga jer su ti motori na granici svojih mogučnosti a ne vodi se adekvatna briga o njima...
I ne izvrći moje rječi. ja nisam rakal da je kod nas gorivo idealno - Nije ali nije niti tako loše. Odi u fino srbiju ili još južnije na balkan pa natankaj jedan rezervoar i probaj doć normalno nazad. Tamo je naša loža 10x bolja od njihovog eurodizela...