14.09.2010., 10:18
|
|
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Autor BojanZD
Teško je ovako nagađati koje je gorivo bolje, tko vara i sl?
Ja sam primjetio par fizičkih razlika između OMv-a gdje redovno točim i INA-a.
Prva stvar-kad točim OMV benzin, isparavanja su poprilična i baš se osjeti benzin dok tankam, dok na INA-i to nešto jadno miriši, jedva da mogu nanjušit.
Druga stvar-brzina tankanjka, na OMW-u se načekam za pun rezervar, dok na INA-i pumpa sprži 40 litara, a nisam se ni okrenuo(možda više zraka,neznam).
E sad, dal to ima ikakve veze ili nema..stvarno neznam, al znam da s OMW nemam problema pa zašto eksperimentirati s ostalima.
I čuo sam da pumpaši više nemogu baš muljati jer se tankovi(razina goriva) kontrolira iz "centrale" tako da centrala odlučuje kad koja benzinska treba punjenje tankova i koliko treba dostavit goriva pa to ostavlja puuno manje mjesta za muljažu?!
|
Ma mjesta za muljažu ima uvijek, pa oduvijek se najviše varalo na isparavanju i temperaturnim razlikama, ako me razumiješ. Napiše da je bila temperatura prilikom pretakanja 2° veća i na 20-30000 litara tu uzme 300-tinjak litara i šta ćeš bolje. Itd itd . Nije puno za pisati na javnom mjestu....
|