Citiraj:
Autor Wolverine
Ne znam odakle ti ovo ali kod nas se prodavala Carisma kao i SpaceStar s njihovim 1.8l 92kW GDi motorom.
Jok, ti si jedini na ovom forumu koji se vozi van ZG 
edit- koristi multiquote opciju 
|
Eto a ja imam info da nije, jer 98. ili 99. kad ju je frend htio kupiti, zastupnik mu je rekao da nema i da neće biti jer taj auto nije predviđen za naše tržište i naše banana gorivo. Doslovno tim riječima. I čovjek je zapeo jer je htio baš taj auto i otišao je van i kupio ga vani starog 6 mjeseci.
Jok, ja se vozim po selu gdje je glavni auto golf2, a najnoviji auto star 10 godina i ima čak 2 takva
Nisam multiquotao jer je drugi post napisan poslije mog
Citiraj:
Autor viper
cujem da ta pumpa tj turbopunjac ako se pokvari kosta izmedju 8 i 10 soma kuna ..to je fakat skupo ako se kvari samo zbog goriva. Puno ljudi koje znam toce na OMV postajam jer vele da je tam kvalitetnije gorivo od INInog(ocito neki komentari na forumu to i potvrdjuju).
|
Nema veze turbopunjač sa common railom, skup je i on ko vrag, ali kad ode common rail, onda glava boli jedno 2 godine

. Evo zadnje što se sjećam - corsa cdti - 22.000kn ukupno, popravak sistema ubrizgavanja naravno, zatim passat tdi pd - 28.000kn popravak.