hebo vas kvaliteta goriva, niti jedan auto ne rikava zbog kvalitete goriva (pod tim mislim na normalno borivo natočeno na bilokojij benziskoj neke grupacije a ne privatne itd). Dizne i vitalni dijelovi zbog kojih auto ostane kao u kvaru dimenzionirane su na samoj granici odnosno uz nultu toleranciju te mala varijacija u kvaliteti samog metala -a tih varijacija u kvaliteti ima jako puno- izaziva kvar. Odnosno auto koji krepa krepal bi il s ovim il s onim gorivom....
druga stvar; "s ovim gorivom ovolko a s onim onolko Km" - Uzmite kanistar i preciznu vagu. Izvažite kanistar i zapišite si kolko je težak. sad odite na jednu - drugu - treću - petu benzinsku i natankajte uvijek za istu sumu para u taj kanistar (uz uvijet da vam se u međuvremenu ne promijni cijena normalno, i ne do vrha nego recimo za 100kn) i to izvažite pa usporedite količine. Količina goriva će varirat ohoho. Upravo tu postoje malverzacije ...
Neda mi se više tipkt, uglavno imam dobar auto sa suvremenim motorom i radim više od 1500km TJEDNO, odnosno minimum 80 000km godišnje (s prošlim autom sam napravil u 9 mjeseci ravno 100 000km) imam svoju omiljenu benzisku (koja nije ni ina ni omv ni tiffon ni kajjaznam kaj ali na njoj dobijem najveću količinu goriva) koju preferiram ali tak mi je svejedno di točim jer ću za 2 maksimalno 3 dana morat opet natočit pun rezervar i neda mi se opće s time zahebavat....