View Single Post
Staro 14.09.2010., 01:49   #17
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Svarog1168 Pregled postova
Ovako imam HP Laserjet 4L pisač...
Jesi li znao da imas nepoderivi tenk koji ce sigurno nadzivjeti svog vlasnika?

PC World je bio sastavio neku komisiju od svih mogucih imena iz IT industrije, da sloze listu 50 najboljih proizvoda svih vremena. HP4L je naravno usao ispred svih printera

Naizgled mali prema 4/5 braci, ali meni je ostao najdrazi. Mac verzije, PC verzija svi su mi prosli i danas su mi ostala 2 komada u punom pogonu. Sto god da je novo od lasera proslo po sobi... 4L uvijek ostaju kod mene. Mozes ih slagati po policama kao da su iglicni a dizajn im je perfekcija!

Citiraj:
Autor Svarog1168 Pregled postova
Gledao sam malo po netu cijene originalnih i zamjenskih tonera.. i naravno odlucih se za zamjenske..No nisam mogao a da ne primjetim čak i tu razlike u cijeni...
Prosli su mi mnogi zamjenski cisto iz znatizelje kroz ruke i uvijek zavrsim na originalu. Evo, tu sam ti vec ponudio i objasnjenje zasto je to tako. U istoj temi su i ljudi ponudili dva imena za koja sam cuo i od drugih da nisu samo "neki" od, vec dosta dobro rade. Ali ne mogu hvaliti osobno jer nisam imao.

Prije koju godinu iz Graza sam uzeo nekoliko ovakvih kutija Pelikana bas za HP4L :

Na papiru sve prsti od kvalitete. Ime, garanacija od dvije godine (bolja od HP originala) i rekoh to ne moze omanuti. A kad tamo, tek osrednji reciklirani prepakiranac. Radi posao, ali ni do koljena originalu po cistoci otiska i bez packe od ruba do ruba.

Prije ljeta sam ponovo iz DE uzeo zadnjih 5 kutija originala koje su imali od HP-a u jednom simpa ducanu. Tako da ce mi tesko ikad trebati za njih vise tonera - posebno sto mi i nisu glavni printeri.

Sve ovo spominjem jer mi u kutiji stoje 3 nova Pelikana reciklirana. Svi mogu biti tvoji i to bez ikakvog troska. Prodaja me ne zanima, bit cu zadovoljan nekom simbolicnom retro sitnicom ako nadjes.

PM-aj me ako te zanima, taman da ih maknem jer mi samo zauzimaju mjesta
Visage je offline   Reply With Quote