View Single Post
Staro 14.09.2010., 00:16   #30
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
OMFG,ovdje sam se načitao takvih gluposti,al prije neg kaj pitam staru(koja radi u upravi Ine trgovine) neču kretat s činjenicama.

Navozio sam se u životu dosta autiju,od pila Mercovih koje su imale meseršmitov V12 motor u sebi do onih koje sam točio s ložarom u planinskoj...... i nikad,ponavljam,NIKAD nikakvih problema s Ininim gorivom. Pa čak ni onda kad smo rentacar autima mažnjavali bengu prije gostovanja

Stara otkad zna za sebe,vozi japance(još iz vremena juge kad su to bili rijeđi auti neg ferarri na cesti),tanka u INI na njihove kartice(ma ko bi reko ) i nikad nikakvog kvara vezanog uz vitalne komponente vezane uz sagorjevanje goriva ili naslaga ili išta drugog.

U firmi od starog,voze se VW dizelaši,kartice su od INE i nikad nikakvog kvara nit z diznama nit ičime(ne računom ak mi se Meho spuca s caddyem u drvo).

Kaj,da skoro 2 desetljeća iskustva s inom zanemarim jer je neki čoban našo neš u prljavoj boci koju je napunio s benzinom? Get real,ovo je balkan,tu su se i samo tu zapaljivali i Mercedesi sami od sebe
trouble je offline   Reply With Quote