Citiraj:
Autor khm
50-80 km više??
Teški BS.
Što ne toče onda svi na OMV-u? Daj čovječe nisi jedini koji vozi auto.
Preći ćeš potpuno istu km gdje god natočiš sve ostalo je bajka.
A ovo da nekim autima fali snage je tek teška baljezgarija, daj se nemoj više prosipat pliz.
Još da mi je znati kako si to testirao... me ne... ovo je strašno...
Da i kako muljaju?
Kad cisterna toči gorivo oni istodobno ulijevaju vodu iz vatrogasnog crijeva ili?
Pa ja vjerujem da je 90% voda, a oni onda još dodaju ajd nekih 10% goriva, čisto radi boje.
Meni se isto preko zime svaki put smrzne kad natočim na ini, ali svaki put, a primjetio sam i ostalim ljudima.
|
A baš sam raspravu sa nekim 'pametnim' htio izbjeći jer ovo je ipak info forum....
Da prelazim 50-80km više, ako ne vjeruješ dođi u novsku pa ti dokažem na 3 različita auta kad god hoćeš, samo ti plaćaš troškove nakon potvrde moje tvrdnje. Halo momak, nisam padobranac nakon >500.000km za volanom da bi me tu neki kompleksaš omalovažavao. Ako si tako inteligentan onda bi trebao znati što je oktanski broj goriva i kako se mjeri snaga vozila.
Nije javno za pisati kako se mulja sa gorivom, ko treba znati zna, ko ne treba pravi se pametan poput tebe

Da, benzin se smrznuo, ne znam što ti je tu toliko fascinantno.
Uostalom da vidiš dalje od svog nosa i uobraženosti ili da si informiran recimo, kao što nisi, znao bi da je u mojoj županiji najveći broj prijava zbog varanja na gorivu i najveći broj otkaza je bio na ininim postajama ovdje i u okolici upravo iz istog razloga.