Citiraj:
Autor jopis
Nije istina.
Pravim preko 40.000km svake godine i promijenio sam svojih 50ak auta.
Točim uvijek pun rezervar do čepa i jedino tako se može točno izmjeriti potrošnja. Sa omv-om 100kom i sa tifonovim bs-om 98 svaki put napravim 50-80km više sa rezervarom nego sa ininim gorivom, bilo kojim. Vozim samo ja, režim vožnje je uvijek isti i dionice su uvijek iste. Tako da, don't write bshit's. Posebno se osjeti razlika na jačim autima koji vole okretaje, sa ininim gorivom im fali snage.
|
50-80 km više??
Teški BS.
Što ne toče onda svi na OMV-u? Daj čovječe nisi jedini koji vozi auto.
Preći ćeš potpuno istu km gdje god natočiš sve ostalo je bajka.
A ovo da nekim autima fali snage je tek teška baljezgarija, daj se nemoj više prosipat pliz.
Još da mi je znati kako si to testirao... me ne... ovo je strašno...
Citiraj:
A o muljanju sa benzinom na ini, bolje ne bih, imam jaako puno prijatelja koji rade tamo, i njihovi starci su radili tamo prije mirovine, tako da
|
Da i kako muljaju?
Kad cisterna toči gorivo oni istodobno ulijevaju vodu iz vatrogasnog crijeva ili?
Citiraj:
Samo jedan mali hint - jedne zime mi se pri prvom paljenju auto odmah počeo zaletavat i krepao. Utjeram ga kod starog u radionu, skinemo filter zraka i imamo šta i vidit - smrzlo se 'kvalitetno' inino gorivo u karburatoru. Pa ti sad uzmi koliki postotak vode mora bit u benzinu da se skroz smrzne na -8.
|
Pa ja vjerujem da je 90% voda, a oni onda još dodaju ajd nekih 10% goriva, čisto radi boje.
Meni se isto preko zime svaki put smrzne kad natočim na ini, ali svaki put, a primjetio sam i ostalim ljudima.