@Beo Molim te da prestanes pisat neistine.Mi smo igrali friendly 4v4 SR war.Igrali smo po ESL pravilima.Tim sastavljen od 4 medica je dozvoljen i nebrojeno puta sam igrao protiv tima sa 4 medica i sa timom od 4 medica.Igrao sam cca 30 gathera i svaki gather je bio 4 medica protiv 4 medica.Da ne kazete da samo pricam evo vam
link , tu lijepo mezete procitati sva pravila vezana za 4v4 warove i nigdje necete naci da se sa 4 medica ne moze igrati.Ne znam odakle si izvukao ta "svoja" pravila,ali tu su ti pravila konkretno za ovaj tip warova koji smo mi igrali.Ovo sto si rekao da je MG36 zabranjen je presmjesno,sto se mene tice zasluzujes ban iz ove teme zbog sirenja ovako ogromne lazi i ocrnjivanja korisnika na ovaj nacin !
@Mansky Slusaj stari,spawn killovi su dozvoljeni i tvoje je pravo da mislis o njima sto god hoces,ali samo hocu da shvatis da ce vam to na cupu napravit i budi spreman na to.Jako dobro sam upoznat sa ESL pravilima i ovo sto je on napisao je totalna glupost.Igranje sa 4 medica u squadu je realnost,to se tebi ocito ne svidja,iskreno ni ja ne volim igrat sa medicom,ali jednostavno ako nemas 4 medica u velikom si zaostatku.Toplo ti preporucam da poslusas moje savjete ako zelis igrat competitivno,ne zelim pametovat samo hocu da shvatis kakvo je stanje