Pozdrav!
Ovako, prije koji dan (jucer - prekjucer) je sve bilo u najboljem redu, no danas kad sam htio malo slusat glazbu, spojim slusalice (naprijed) - ne radi.
Probam na zvucnicima, ne radi. Provjerim kablove i vidim da je kabel "line in" stajao na pola vani. Spojio sam ga do kraja ali i dalje ne radi.
Reko ko je tu lud?, provjerio sam sve postavke, sve je upaljeno i u redu. Probam obrisati driver za zvucnu (Realtek HD Audio manager (prije je sve odlicno radilo i bez njega, osim prednjeg audio porta)) - nula bodova. Restartao sam komp više puta, cak sam i CCMOS napravio, ista stvar.
Na kraju, da budem siguran da li je do hardvera ili softvera, bootam Live CD od Slaxa, te tu također nema zvuka. Svi kablovi i postavke su provjerene i sve je dobro spojeno.
Prije godinu dana sam imao problema da se komp, nakon sto bi ga ugasio, sam od sebe upalio (samo od sebe se popravilo); a nedavno mi nije nikako internet htio radit (CCMOS je pomogao). Ehh da, bilo je i malih problema oko ATA harddiskova i BSODa, ali s tim se nisam previse zamarao jer sam vratio nazad primarni (SATA) disk. Sad se više ne mogu ni spojiti na MSN - iako se preko mobitela uredno spojim (imao sam vec takav problem ali se riješio restartom).
Konfiguracija je ova:
Maticna: ASRock G31M-GS
Procesor: Intel Pentium 4 3.0Ghz 631
Radna: Crucial rendition 2048MB 800Mhz
Graficka: ASUS nVidia GeForce 8500GT 512MB
HardDisk: WesternDigital Caviar Blue 500GB SATA
Napajanje: LC Power 400W super silent
Ako još nešto treba, slobodno pitajte.
Unaprijed hvala na pomoći!