View Single Post
Staro 12.09.2010., 23:50   #1157
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Rekel sam već u nekolko navrata, The Vampire Diaries knjige su napisne još početkom 90-ih, a žena koja je kao napisala Twilight je sve ideje pokrala iz tih knjiga. Pročitajte (ako se kome da) prvo The Vampire Diaries (The Awakening, The Struggle, The Fury i Dark Reunion za početak i novi The Return: Nightfall i The Return: Shadow Souls s odličnim i dijaboličnim Damonom u glavnoj ulozi), pa onda Twilight (mada su knjige koplje i pol ispred filmova) i skužili budete u koje detalje je Twilight pokral The Vampire Diaries.

Zato se danas većini ljudi ta serija ne dopada i ljudima sve to liči na Twilight. Još prošle godine kad je serija počela bilo je jasno da je to kombinacija Tree Hilla, Supernatuarala i prokletog Twilighta.
CW se tak i tak tokom godina specijaliziral za teen-drame, tak da je i u ovoj seriji radnja bazirana na ljubavnom trokutu.

Pogledaj još koju epizodu, pa ako ti se svidi ostaje ti cijela prva sezona i druga koja je krenula prije koji dan.
Nagativci ne nedostaje i pojavljuju se skoro u svakoj epizodi, glumci su na nivou, a radnja je miljama od bilo čega kaj je Twilight uspel nasrati na veliko platno.
Neznam, cila ta Twilight saga mi se gadi tako da nisam čita knjige niti gleda filmove, samo komentiram od onog šta sam vidija po trailerima i netu

Meni se recimo svidija True Blood jer je dosta mračniji/brutalniji od VD/TL iako su u zadnje sezone udrobili sve i svašta, prva sezona je izvrsna, iako se sad u trećoj počelo nešto zanimljivo dešavati isto

Ovaj VD mi je previše teen, a'la Buffy, ali bez tog šarma/sarkazma.