View Single Post
Staro 12.09.2010., 22:30   #855
sipe
Premium
Moj komp

sipe's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor Independent Pregled postova
Ovako ljudi, ovo mi je hitno pa bih htjeo samo par stvari pitati.

Naime imam iPhone 3GS (32gb) i u srijedu idem na faks (van Hrvatske) no posto jos uvijek nemam laptop a mob mi je zakljucan na T-mobile trebam pod hitno otkljucati ga kako bih mogao staviti neku drugu karticu gore.

Trenutno imam software 4.0.1, namjerno nisam updejtao, ovo mi je prvi put da Jailbreakam iPhone pa mi je potrebno dosta savjeta. Naime ako sam dobro shvatio trebam samo otici na jailbreakme.com preko iPhonea i on sve sam odradi? Dali je to to ili treba jos nesto? Kakve su poslije komplikacije oko otkljucavanja, citao sam nesto u vezi ultrasn0w ali neznam tocno kako to ide.

I za kraj jos jedna stvar, kasnije se moze sve restorat preko iTunesa? Znaci da vratim originalni firmware ali da ne izgubim sve kontakte i poruke koje imam u mobitelu.

Hvala
SVe si u pravu. Odeš na navedenu stranicu, jailbrake-aš i dobiš cydiu. Kasnije otvoriš cydiu, odeš na search, instaliraš ultrasn0w samo upišeš i rebootaš iphone. To je to samo ubaci drugu karticu u njega i kasnije restoraš i nema znakova jailbrake-a.
sipe je offline   Reply With Quote