Citiraj:
Autor olly
Ma ostat ce ovo na tavanu il negdi decki, sebi cu nesto drugo kupit i previse su nakabuliti da bi ih drza u dnevnom boravku, al nek mi stoje.
|
Konektore i kultivaciju portova je vrlo lako srediti. To te ne treba brinuti. Potrebna sanacija woofera je jos ekonomicnija za par :
Repair Kits
Cas posla, rezultati odlicni jos cak dobijes i video manual za totalne pocetnike. Ovi decki su me postedili ikakve price toliko puta, i stvarno svatko ovo moze sloziti bez nervoze pod vikendom. Sto ce reci da bi tako imao fino sredjene Victorijance bez ikakvih dodatnih troskova. JVC je imao solidne HiFi zvucnike u toj klasi. Nikakvo cudo, ali mozda za tebe pun pogodak ako vise ne trazis.
Citiraj:
Autor olly
|
Mnogi ce ti sad uskociti na spomen aluminijskog viskotonca ili opcenito metalurgije kao nesto od cega treba bjezati jer : imaju svoji zvuk. Jedinice svih ustroja i tipova imaju svoj zvuk. Cak i papirnati imaju svoj zvuk
Cisti metal ima samo jednu jedinu frekvenciju rezonance i to je njegova najveca prednost jer je vrlo jednostavan za izracun. Problem je samo u njegovoj dovoljoj cistoci da bi zavrsio bez distorzije koja se ne mjeri ali itekako cuje. Zato nazalost, na kraju ispada da je kod povoljnijih modela pozeljno (ako ne mozes sam slusati i donjeti odluku) izbjegavati takve jedinice.
Moja
dugogodisnja preporuka do 2000kn za sve male
monitore su
Eposi, odnosno sadasnji nasljednik modela.
Taman da si godinu dana bez zvucnika i da šparaš za hiljadarku više... bit ce zahvalan na kupovini kao svi koji su me poslusali i kupili te zvucnike. Na forumu, ljudi godinama mijenjaju slicne tipove casopis zvucnika, jer ih uvijek koci skretnica, da po prvi put (u klasi) cuju sto znaci imati pravo sposobnost dinamickog iskazivanja. Svi ce reci : znamo mi to!
Ali kad ih jednom cuju, onda se svaki dan s veseljem vracaju kuci na slusanje, jer po prvi put stvarno shvacaju sto to znaci, i zasto cini razliku izmedju monitora i Monitora i dobiju uvid u High End (za jako razumne novce) a ne dosadasnji HiFi.
Za novce, jednostavno ne postoje ni priblizno bolji zvucnik koji je ovoliko godina nadogradjivan i cija skretnica je stvarno ozbiljan posao. Uzmi CD, odi poslusaj, ako te ne prikuju, nazovi me slobodno budalom - nema ljutnje