View Single Post
Staro 02.01.2005., 16:38   #35
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Datum registracije: Sep 2000
Citiraj:
Originally posted by Bubba
Kao sto neko rece, da ne drvimo vise, samo nesto za kraj. Hajde, reci mi sto zasluzuje tvoje prljanje ruku, vremenski zahtjevne intervencije i potencijalno ostecivanje komponenti? To meni nije jasno kod nikoga od ouverklokera. Jer ako vam racunala sluze za rad, nije mi jasno kako si mozete priustiti vrijeme a ne mozete si od prihoda dobivenih s racunalom to rijesiti elegantnije, brze i ucinkovitije?
Dio odgovora ti je ispod paragrafa kojeg si quotao. A drugi dio odgovora je jednostavan - za 3 full dana rada (produzeni vikend) i 14 dana vrtnje testova stabilnosti dok perem zube, spavam ili mijenjam pelene ja ne mogu zaraditi toliko koliko mogu profitirati OCanjem. Jednostavno ja za 3 dana rada i 14 dana gledanja TVa nemrem dobit 5000+ kuna.

Ja sve gledam ekonomski - kolko dobijem za ulozeno. I tu sam sa OC-anjem debelo u plusu.

A onda uza sve to mogu opet spomenuti kako je OCanje po meni vrlo OK hobi jer od njega nemre nitko stradat, nije ovisnost, nije kriminalna radnja, itd itd. I moze se toga dosta naucit - neovisno kaj ti tvrdis drugacije.