View Single Post
Staro 12.09.2010., 02:57   #6252
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
bank job je odličan i još je po true story napravljen.

razlog mog javljanja je iron man 2

film je trešina i to žešća... kao prvo da prođemo neke ground rulez:

- akcijski film u kojem glavni glumac je u oba nastavka bolesniji od malezijske qurve?
- mickey rourke koji osim što groteskno izgleda (klasika), priča nekim jezikom kojeg nitko ne razumije i generalno djeluje ko poluispravni kreten
- kompove i sučelja neću ni spominjat, makar izgledaju kul
- 3 akcijske scene (formula, party i kraj)
- kraj... i to kakav usrani i očajan krajnji fajt koji je maltene skalpelom odrezan od ostatka trake i prekinut sa nekom us-of-a-teen-flick romansom

aaaaaaaaaaaaa čovječe koi qrac to još radi na mom kompu???

uglavnom žena i ja završili gledanje duboko razočarani i taman xman 2 na telki ide... gle nitko bolestan, događaju se čuda po ekranu, akcije svake sekunde, jedan ima led, drugi ima vatru, treći/a stvara oluje itd... uglavnom zabava za osjetila zbog koje i postoji taj žanr.

iron man 2 nije zabavan i predstavlja osnovu za povrat poreza zbog vremena utrošenog na gledanje tog dreka.

p.s. prije gledanja sam spomenuo tim rotha u toj ulozi, a sad sam 110% siguran da bi zamjenom downeya isti isčeznuo skupa sa retardiranim raspletom koji je uvreda za zdrav razum gledatelja.

ajmo sad genijalne filmove - network od kojeg su dijelovi prikazani u zeitgeistu... nema se šta reći na to, odlična priča iz doba kad je priča ta koja je nosila film, vrlo upečatljive "propovjedi" glavnog protagonista koje (koliko god vjerovali u njih) padaju u vodu kad i sam dobije prodiku od vlasnika "networka", ljubavna priča koja se vješto integrirala u kompletan ton filma... sve u svemu odlično i nakon 35 godina starosti pravo osvježenje.
syss je offline   Reply With Quote