budem probao kad dodjem kuci
BTW izgleda da sam skidao s xbmc.org chamelot 9.11 a ne dharmu beta 1, i kad sam skinio dole di pisebeta, automatski je sve proradilo od scrapera itd itd, no kad sam ukljucio dxva pocelo mi je mal "trzat" nekad dok gledam film i stisnem "tab" prvo crni ekran, pa onda dodje slika...vjerujem da ce to malo poboljsat da se taj prijelaz nevidi
EDIT: pricah s Alfredom" covjekom koji pravi the renamer, trazili smo problem bar jedno 30min, no taj dan kad meni nije sljakalo tvdb je popravljao serverske neke greske, i moze biti do toga, isto tako provjerite si tvdb database, da nije slucajno dodan neki los id code (bit ce u obliku slova i brojki, ili kao stranica) i to treba obrisati, cim sam podesio EPGUIDES odma mi je sve proradilo, od Rename-a do Move-a...
@neno20st
hvala na pomoci
EDIT 2: evo ovako jos jedan bug, no mozda i nije ali ako netko koristi operu kao defultni program i the renamer 7.0 nek proba pod movie ukljuciti fetch, pa nek mi samo javi dali sve sljaka kak treba, jel meni ni develperu kad je opera instlirana neradi movie opcija, dok je njemu radilo sve odlicno dok nije instlirao operu (koristio je IE)