View Single Post
Staro 10.09.2010., 22:59   #13
m4x
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2007
evo spojio sam zvučnike ali mi ova dva iza mene ne rade,dakle REAR left i right se nečuju

to se sve događa kad odaberem Realtec HD Audio menager i postavim 5.1 sistem i kliknem AUTO TEST,znači ovi front i centralni se čuju a ovi rear ne
u čemu je problem?

EDIT: sub sad radi ali ovi rear ne,evo vam slika(vidi se da nemogu uključit rear pair)

sve sam dobro spojio na matičnu iza(narančasti,zeleni i crni...ide sve prema bojama)

da li je problem u matičnoj(realtek zvučna) ili u zvučnicima ili možda driveri...

inače na matičnoj(tamo gdje je I/O panel i ono za ledice) dolazi nekakav mali konektor sa dve žice na kojem piše SPEAKER....to sam dobio uz kućište i to sam prema uputama stavio u taj utor na matičnoj...čemu pak to služi?

stavio sam na 7.1 i onda doda i rear zvučnike,kad kliknem auto test onda se i čuju,na kraju čak 2 puta ponovi

u čemu je sad problem?,u zvučnicima valjda nije kad sviraju,da li onda nevalja ovaj HD Realtek konektor šta se priključi u F-AUDIO

Zadnje izmijenjeno od: ^SuperUnknown^. 11.09.2010. u 22:51. Razlog: Koristi Edit!
m4x je offline   Reply With Quote