Citiraj:
Autor syss
heath ti je dobar zbog betmena i hypa, nemoj zaboraviti da je on jahao onog gej konja u borbi za maramicu djeve 
|
Bas zbog toga je on po meni i zasluzio oskara i da nije zavrsio kako je zavrsio nazalost, jerbo nakon takve hrpice glupavih uloga pristati glumiti jednoga od najpoznatijih negativaca uopce sedme umjetnosti nadodajuci to da su batmana zakopali podosta duboko u negledljivost Joel Schumaher i ekipa (pogotovo ako se tko sjeca uloge Tommy Lee Jones-a kao dvolik harvey, boze sacuvaj najgora njegova uloga ikada) i jos odglumiti iznad ocekivanja, neznam ali je bome sa tom ulogom pokazao klasu...
Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Znam, ali je čak i viteza OK odglumio
Što se tiće Batmana, da nije Heatha, IMHO film bi dobio oho-ho lošiju ocjenu.
Kad smo kod Fetmena i ajmo-reć' novije ekipe, Bale koliko god bio dobar glumac meni je tak odvratan da ga ne mogu smisliti. Baš ima tu bahatu facu za bahate likove, doduše tu je Betmen i iznimka, ali ostali njegovi filmovi - ja ih ne mogu gledati zbog njega.
|
Ha lol daleko da su Batman i Dark Knight lose njegove uloge ali The Machinist je po meni on predobro odradio a i bez jokera sumnjam da bi Nolan mogao zasrat kao Schumaher sa robinima, bet djevojkama ma nezelim se niti prisjecat...
Citiraj:
Autor syss
što se tiče betmena ja sam konkretno dark knighta gledao u 3 spavanja, tj. dijela dok me je batman begins zalijepio za sjedalo... neeson mi je inače genijalan, a bale ko bale - nema greške, analitički hladan sa lažnim osmijehom ko čednost noćne dame
recimo machinist pa i sa druge strane bliskijim žanru equilibrium su kao filmovi po meni debelo iznad ovih blockbusera, a bale ih je odglumio savršeno... naravno jezgra likova se ponavlja i jako dobro pristaju baleu.
nhf ali klasificiranje po rangu "taj lik me fakat živcira" ne vodi nikakvom ozbiljnijem pogledu na film kao neku (u zadnje vrijeme graničnu) umjetnost.
inače ne da mi se sad linkat, ali u zadnje vrijeme dobri filmovi koji su me zadesili redom - green zone, the departed, body of lies, invictus, the joneses, brooklyn finest, infidel, four lions (obavezno gledati) i možda još koji.
za podsjetnik prošlosti sam neki dan pogledao goodfellas i šindlerovu listu... prvi je odličan, a drugi je remek djelo koje uvlači ko sauger sa pitalicama po putu do motora koji te samelje
nade polažem u mr. nobody i ghost writer kojima se iskreno veselim da pogledam.
|
Vidis meni je Dark Knight bolji nastavak nego Batman (veselim se trecem dijelu, nadam se da bu bio neki nabrijani bat cave u prici

)...
Od ovih gore bi izdvojio departed i body of lies ostalo je po meni tako tako, slicno kao i ja bas nedavno pogledao goodfellas gdje recimo Ray Liota ima ulogu zivota da budem iskren nemrem se sjetit di mi je on ostao tako zapazen u nekome drugome filmu (osim Revolver koji sam prije godinu dvije pogledao)...
Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Batman Begins je i mene zaljepio za kauč, također mi je Liam genijalan glumac.
Ne osporavam ja da Bale nije vrhunski glumac, ali ta bahata proračunatost me jednostavno odbija... još kad znaš da lik pretuče mamu i sestru IRL... pa ga onda vidiš u filmu sa takvim izrazom lica... meni užasno.
|
Recimo meni je Liam Neeson jedan od boljih glumaca (valjda sam sklon prosjecnim glumcima koji glume u Star Wars-u dati vise kredita) no evo bas pogledao prije tjedna dana A - Team, pa ono obrisi onu prasinu sa njega i imas istoga Ras Al Gula

isto ga kao Steven Segala muce uloge sa vise emocija posto u zadnjih par filmova sa njim (Taken, Phantom Menace, Batman, A - Team sto se sjecam od njegovih uloga, da nevjerojadno ali schindlerovu listu jos nisam pogledao

, mislim da sam ga 20 puta krenuo gledat i zaspao na prvih 10min te zaboravio

)....
Uglavnom se svodi sve na to kako glumci sami odaberu uloge, za cisti primjer ovaj nedavno GOVNO film The Wolfman, evo sto je glumcima tipa Hopkinsu i Del Toru to trebalo u zivotu

Pa cak niti oni nisu uspjeli spasiti film da kod mene dobije solidnu ocijenu 4\10

Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12