View Single Post
Staro 09.09.2010., 21:43   #73
snorky_vk
Premium
Moj komp

snorky_vk's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor windfucker Pregled postova
To je samo pokazatelj koliko smo uistinu danas tehnički jaki, jer jedino brza igra kratkih pasova (IMHO, ne umišljam si ništa!) sa barem par "malonogometnih" umjetnika koji su u stanju jednim potezom izbaciti obrambenog protivničkoga igrača (pa i golmana) prolazi protiv tzv. bunker-ekipa.
To i jeste osnovna razlika između ove i generacije "brončanih"- nema više takvih virtuoza na malome prostoru; a da ne spominjem koliko je Srnu služio centaršut i dodavanje na toj utakmici- definitivno najgore unazad koliko se ja mogu sjetiti (npr. u 2. poluvremenu onih 20-ak metara dodavanja iza leđa na lijevi bok , pa se čovjek iz solidne polukontre morao vraćati da pokupi loptu skoro na svoju polovinu igrališta).
Trudio se maksimalno (kao i velika većina suigrača, kapa dolje na požrtvovnosti) ali to je slaba utjeha za "pekućih" 0:0.

Ništa sad, kada dođe na red- pravac Grčka pa oteto oteti nazad.
Heads up!

imamo mi tehniku , samo očito ne pratimo trendove.... baš mi palo napamet tokom gledanja zašto mi ne igramo iz prve da ubrzamo igru jer kroz bunker ne ide drugačije? ne želim implicirat da moramo kao španjolci, al barem malo brže. jer ovo je bilo silovanje. nije bilo izbacivanja igrača na bok pa centaršut, ili prilika za udarac nakon brzih dodavanja... to je falilo, samo mi nije jasno zasto se ne vježba i ne pokušava tako igrati.... kaže grci nas umrtvili; ok, jesu , al onda smo ih trebali malo protrest , izmješat.... a srna, ne znam, kad se sjetim onih tekmi za svjetsko i euro prije3-4 godine, kad je probijao ko blesav bez obzira tko je stajao ispred njega,eh eh..
snorky_vk je offline   Reply With Quote