Tema: Fortron???
View Single Post
Staro 02.01.2005., 00:21   #31
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Originally posted by Bubba
(nevoljko i uz mnogo buke, no Boze moj) da se shebo. Desi se, grijesiti je ljudski...
ja uvijek kada zajebem kažem zajebo sam i kada ne znam kaže ne znam ... ja sam odma u drugom postu napisao da mi i nije neka usporedba ali to bi napisao i bez tovg "pametovanja" ... nego nakupilo se tu sranja i baljezganja jer se ja opet i opet upuštam u isprazne latargije s nekim google Bubbom ...

BITNO:
Dakle što se tiče napajanja:
http://www.pc-look.com/boutik/Fortron.html ova stranica pa ovo upolirano drugo po redu ... ja ti ne bi preporučio jer sam ih vidio šta su napravili, a ovo što ekipa na Forumu i na netu poprilično hvali nije to kako i oni kažu jer ta njihova nemaju manualnu regulaciju. Dakle očito postoje dva istoimena, jedno loše (na osnovu onog što sam ja vidio) i ono dobro kako ekipa ovdje tvrdi koje je neko drugo, a vjerovatno to koje ti želiš kupiti

NEBITNO
Ja se ispričavam na ovolkom OT ali kada me tu neki davitelj uvijek odvuće na sranputicu svojim pametovanjem, sad će me opet koriti za treće lice i nepoznavanje Bontona ... ali kako stvari stoje obojica trebamo na produžnu

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je online   Reply With Quote