View Single Post
Staro 09.09.2010., 15:55   #88
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor viper Pregled postova
evo ja sam spojio recvier na monitor i sve radi besprijekorno(domet mu je dobar ka u mojeg mobitela s bluetoothom,eh),ali nisam probao to u igrama jer bas nemam mogucnosti sad .. nego cemu sluze ove silne tipke i ono svijetlo(crveno,zeleno;da gledo sam upute ali mi to bas nije pomoglo ) ,bas bezveze uz mis neide nikakav softwer za windows .
Tipke su G tipke odnosno macro tipke, dakle programiraš ih iz Setpointa u kaj god hoćeš, a one diode(crvena, zelena, žuta) su redom DPI-kontrole, Stanje baterije, Profil!
E da i to sve ti piše u onim uputstvima koje si dobio uz miš, jer iako nisi dobio IMHO beskoristan CD sa driverima, dobio si jako korisnu knjižicu s uputstvima!
Citiraj:
Autor viper Pregled postova
zanimljivo,dakle stari setpoint od mx518 neradi sa g700 iako sam skinuo update...?what tha hell? Sad sam morao skinut novi setpoint samo za g700 koji je 22 mb tezak (uf ,dobro da nisam na isdnu ili necem takvom ..eh). Znaci za svaki novi proizvod od strane logitecha treba skinut novi setpoint(valjda je to samo za miseve),i onda di je tu logika(kaj nisu to mogli sve strpat u jedan program?)?
Setpoint je poseban za sve G serije Logitech-ovih proizvoda baš zbog specifične mogučnosti programiranja G-tipki jer ti na svom MX518 nemaš G-tipke i taj setpoint nema potporu za takvo programiranje a za sve ostale proizvode ti je dobar sada ovaj novi Setpoint kojeg si skinuo za G700 osim za Harmony daljince!

BTW, uživaj i čestitke na kupnji
Edit: dobar AVATAR

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote