Drago mi je da polako nalazimo zajednicki jezik i rjesavamo slijepe ulice sto se komunikacije tice.
Sto se pak OC-a tice, dizanje FSB-a i smanjenje latencije je najlaksi dio price. S tim da ne kazem da taj dio nije koristan i da uz pomoc toga nemres fino profitirat. Ali onda je tu hladjenje, nalazanje optimum OC-a (da je sve sto vise maxirano), modovi za ploce da se ispeglaju voltaze, mijenjanje kondicha, itd itd. Sto se shema za to tice, to nije bed nac - ima par stranica koje se bave samo s tim.
U svakom slucaju dobitak za 0 kuna - to nemre biti lose. That being said, moram reci da ja tu govorim o OC-u kada nema apsolutno nikakvog gubitka na stabilnosti. Kada vidim fore tipa "uspjeli smo xxx oc-ati na 500000mhz i na toj frekvi prodje superpi 1m a onda slj. reboot jedna runda 3dmarka" dize mi se kosa na glavi. Ali ako izvuces dobitak od jedno 20-50% na performansama a stabilnost je i dalje kao na defaultu, ne znam kak to moze biti lose
eh da, apropo najbolje napajanje - da, najbolje za OC i sl. s obzirom o tome cime se i kako bavimo te koliko forsiramo OC, da je to vezano uz to bi se trebalo podrazumijevati!