Citiraj:
Autor Zajeb
Ajme oprostite doktore znanosti na vrijeđanju mojim pitanjem za pomoc. Nisam trazio da mi riješavate zadatke nego sam dao primjere zadataka da se vidi sta moram naucit. To sta nama "profesor" kaze da se radi u c++, sta nam da visual studio na cdu da mozemo radit u njemu, ne znaci da ja moram znat o svim ostalim jezicima. Ja kazem ono sta nam je profesor reka i pokaza davno na "vježbama".
To sto ti kazes da sam falia poantu algoritamskog rasmisljanja nema veze s vezom, jer ovo GOVNO od faksa kojeg sam upisa nema veze s icim, a kamoli sa razmišljanjima. Cijeli smjer je napravljem kombinacijom 4 smjera tako da je to neka kaša predmeta koja ne sluzi nicemu. Znas o svemu nesto a to nesto je nedovoljno za ista.
A za to o profesoru koji nezna o jezicima govori i o mojem neznanju sa jezicima, tako da o mojoj nesposobnisi nekom drugom prilikom. Da me ovo stvarno zanima potrudia bi se, ali ovo je nesto sta me stvarno ne zanima, niti ce mi bit od ikakve vaznosti u dogledno vrijeme.
Hvala na nepomoci
|
I opet si fulao poantu...
ako misliš da će te fakultet osposobit i napravit od tebe stručnjaka u nekom području (pogotovo s takvim načinom razmišljanja kakav imaš) - gadno se varaš.
I ja sam odslušal štajaznam 16 tipova matematika i fizika i pogodi šta - ništa doslovnog od toga mi netreba ali me naučilo drugačije razmišljat i s više strana gledat na neke druge probleme.....
Da ti seljački objasnim poanta od tih predmeta je da te nauči prihvačat i rješavat probleme kakve god netko stavi pred tebe...