Tema: C++ noob.
View Single Post
Staro 09.09.2010., 12:28   #6
Zajeb
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Programiranje i bilo koji faks danas se mogu naci u vrlo bliskoj korelaciji.

Vjerojatno promasujes bitnu poantu, a to nije programiranje, nego algoritamsko razmisljanje i razvijanje tog aspekta analitike.

Kao sto ti je netko preporucio, JFG.

Kriminalni zadatci. Jednako rijesivi u bilo kojem programskom jeziku, no poanta je da shvatis petlje, uvjete i slicno.

Bilo je gotovana i prije tebe, ali su nudili stimulacije i priznali da su gotovani. Ti ne samo da si gotovan, nego si totalno nesposoban jer po ovim slikama radi se o C-u, a ne C++-u, pa se primarno dogovori sam sa sobom o kojem se jeziku radi (jednako lagano je pronaci materijal za oba, cak i na hrvatskom, a vjerojatno su vec preveli i na sanskrt).

Takodjer, uputi osobu koja je pisala zadatke na comp.lang.c FAQ, Q1.25b. Sramotno je da u 2010. godini netko nije svjestan par osnovnih standarda za predpotopni jezik kao sto je C, a usudjuje ga se predavati...

Ajme oprostite doktore znanosti na vrijeđanju mojim pitanjem za pomoc. Nisam trazio da mi riješavate zadatke nego sam dao primjere zadataka da se vidi sta moram naucit. To sta nama "profesor" kaze da se radi u c++, sta nam da visual studio na cdu da mozemo radit u njemu, ne znaci da ja moram znat o svim ostalim jezicima. Ja kazem ono sta nam je profesor reka i pokaza davno na "vježbama".

To sto ti kazes da sam falia poantu algoritamskog rasmisljanja nema veze s vezom, jer ovo GOVNO od faksa kojeg sam upisa nema veze s icim, a kamoli sa razmišljanjima. Cijeli smjer je napravljem kombinacijom 4 smjera tako da je to neka kaša predmeta koja ne sluzi nicemu. Znas o svemu nesto a to nesto je nedovoljno za ista.

A za to o profesoru koji nezna o jezicima govori i o mojem neznanju sa jezicima, tako da o mojoj nesposobnisi nekom drugom prilikom. Da me ovo stvarno zanima potrudia bi se, ali ovo je nesto sta me stvarno ne zanima, niti ce mi bit od ikakve vaznosti u dogledno vrijeme.

Hvala na nepomoci
Zajeb je offline