Moje (brijem i skyevo) je FSP 350-60pn (PF) aka na BD šroteks. Aham sad da ja kažem što su mi rekli ljudi koji rade cijeli životg sa PCima i imaju cca 20-30g iskustva i nemoraju se praviti pametni ko bubba i kompanija (BD nekad bubne i ostane živ, ali ubiti što kaže je istina, ngalasak na ono u biti). Kažu da je to jedino napajanje (i ona koja se rade na njegovom temelju) koje ima OMJER plačeno/dobiveno. NIKAD nisu čuli da je skuren radi fortona neki PC. Za kurenje na svijetu ima dosta JNC/everpower/codegen napajanja. Jedino koje mu parira po tišini osim pasivnih (silverstone....) je noisetaker serija koja je oko 2x skuplja, a daje gotovo istu struju. Inbače vidio sam u kod brežica neki FSP 450w za nekih 550kn, ali sumnjam da če mi trebat.
Subjektivni dojam: Fakat uber tiho, u pol 3 sa 30cm udaljenosti NEČUJNO. Daje stabilnu strujum koja ne skače ko ona na 350w everpoweru koje sam dobio sa kučištem i jedva dočeko da ga frknem.
Ajde BD faco imam napajanje več dva mjeseca ako mi ne skuri PC za 12mjeseci moraš platit čevape i frutek.