Citiraj:
Autor Hrvoje Viher
malo pojasni jer sam tumplek. progooglo sam i sviđaju mi se ovi htc telefoni kaj to imaju. znači moj može tak biti??  jel to kao neka tema koju se samo uključi na wm?
|
sense ti je isto tema kao i recimo TFlo3D, samo je ušminkanija i više user/finger friendly
kao prvo:
tutorial sta je sta i kako se radi
kao drugo: nađeš si rom u ovom podforumu: (u naslovu ti piše [ROM]). Svako ima razlicite prohtjeve i ne znaci da bi rom koji je meni odlican tebi odgovarao. Ja sam minimalno promjenio 15 romova dok nisam nasao koji je meni ok. Isto tako postoji mogucnost da ti neki rom odgovara i onda ti se sa njim desavaju razna sranja poput smrzavanja ili nekih blesiranja (radi vibra bez prestanka itd...). To se desava (ako sam dobro shvatio) kad imas neodgovarajuci rillphone.dll (veza između radia i roma). Ali trebao bi samo potraziti u topicu koji radio odgovara i sve 5.
http://forum.xda-developers.com/show...ighlight=clean - ovo ti je jedan rom na kojem mozes birat vise vrsta sucelja. To ti je u bili sve izmjenjen sesnse ili cisti titanium (wm defult)
ako gdje zapne, javi
Citiraj:
Autor trouble
ti misliš.... a neznaš.... obrazloži zašto misliš da je baza "korisnih" aplikacija zešča u "umirućeg pred-pokojnika" nego u mobitela s trenutno top zastupljenošću u svijetu.
|
ne odgovaraj na pitanje pitanjem, nije pristojno

Ja znam da za WM postoje sve moguce vrste aplikacija (kolko onih kojih ti u zivotu koriste, tolko (ili jos vise) onih od kojih nikad neces imati koristi (naravno ti kao pojedinac)), android nemam ali vjerujem da se baza isto popunjava iz dana u dan. Ja ne velim da android nema nist korisnoga, neg me samo vužge dok neko tak bezveze provaljuje