Hmm, javio sam se servisu HG-SPOT-a u petak sa zamolbom za zamjenu ploče od mog drugog kompa. Ploča radi normalno ali je u najmanju ruku jako loš proizvod, bar za overclock, i htio sam je zamijeniti za neku drugu, jeftiniju. Uglavnom, nakon 5 minuta objašnjavanja što i kako, oni pristali i rekli može, ali voditeljica mora odobriti, a ona je tu u ponedjeljak. Zvao u utorak, jer u ponedjeljak nisam stigao, i voditeljica samo kratko rekla NE. Dobio sam naputak da mi ispravnu ploču ne mogu zamijeniti, ali ako je neispravna onda može. Govorim ja njima na telefon da ja mogu pokvariti ploču, ako je to baš potrebno, ali ne kužim zašto bih to radio, te zašto mi ne mogu izaći u susret? Mislim da je dotična voditeljica pisala nešto i po ovom forumu. Mislim, shvaćam ja da je to tako po zakonu, no mislim da bi njima trebalo biti svejedno jesam li im vratio ispravnu ili neispravnu ploču. Meni bi bilo daleko jednostavnije samo donijeti ploču u njihovu poslovnicu i preuzeti drugu, nego pokvariti ovu, ostati bez kompa, te čekati 45 dana ili koliko već bude potrebno da se pošalje na servis, te da mi tek onda odobre zamjenu.