Tema: Fortron???
View Single Post
Staro 01.01.2005., 21:14   #16
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
pametnog ??? Jednako onoliko koliko ima pametnog i ikome iole korisnog, osim samom tebi, u svim tvojim postovima, dakle ništa pametnog nisam napisao unutar: "Tebi u školi /zip pokrenuo ..."

da se vratimo na pametno sa pametnima, koji čuju i razmišljaju o još nećem osim o tome kako nosom oboriti AirBus A320...

ma kužim da sam trebao napisat neko drugo napajanje umjesto tog redudantnog pa bi i izbjegao ovog davitelja, ali mislim to sam samo nabacao sa cjenika ... kao što sam bio i rekao Fortron je dobro napajanje ali sam u jako kratkom vremenu vidio dosta onih koja su loše završila pa znaš kako ide, lako je poljuljat povjerenje u nešto, ja niti pod razno ne bi uzeo više taj fsp350-60pn(pf) bez obzira ko ga "svojatao" ...
http://www.fsp-group.com.tw/chinese/...1_overview.asp
tu je lista pa pogledaj koje ti najviše odgovara ... (Form Factor pa ATX12V su za "kućna" računala, valjda ako me opet ne ispravi ... )

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote