Citiraj:
Autor FERRYS
Trebam kupit nekakav usisivač na paru i peglu za poklon. Normalno ja o tome nemam pojma i bilo kakve smjernice su dobre.
|
Da otvorimo pred jesenju sezonu jednim off PCE odgovorom

Salim se, sasvim normalno pitanje za svastaru.
Slucajno sam prije koju godinu detaljno objasnio i jednu i drugu stavku :
1)
Parni cistac >
2)
Usisavac na vodu >
Sto se tice pegle, drzi se provjerene marke koju koristi vecina hotela u EU bez greske :
Bagatel
Znaci parni cistac koji sam spomenuo u grupnom link odgovoru i Bagatel imas sve u
Singuli-u
Ovakvi proizvodi vrijede 50% koliko im vredi servisna podrska i to se ne smije nikad zaboraviti! A Singuli je jedan od najstarijih servisa i dilera ovog tipa u ZG-u. Bit ce ti prijateljica zahvalna na tome, posebno ako joj ikad zatreba neki dio ili sitnica. Jer oni i danas mogu za neke Braun relikvije
jedini nabaviti sve dijelove koji su vec skoro dvije dekade izasli podrskom dijelova. Tamo odi i na licu mjesta odaberi sto uzimas i koliko municije moze$ istresti na pultu. Cistac ti je bagatela za kvalitetu. A Bagatel isto ima normalne modele po cijeni kao i neke lude kombinacije parnih daski koje nikad nisam vidio u akciji, ali cujem da su luda stvar.
Pa kad odes, pitaj nek ti pokazu ili objasne. Zapravo objasni sto trebas, pa nadjite koja vrsta pegle daske bi bolje isla kao dobitak tvojoj prijateljici.
Buduci da su teska vremena, a ni 2012. nije daleko...kad si vec prijateljicu tako dobro opremio kucanskim spravama, mozda da razmislis o mogucem prosirenju vase veze?
Jer na kraju ce sve zavrsiti u tvom domachinstvu, a tko ne voli cistu okolinu uz ovako kvalitetne proizvode. Tada posebno mozes odresiti kesu jer kupujes za sebe ipak najbolje, kaj ne?
Sretno u kupovini.