View Single Post
Staro 08.09.2010., 16:54   #58
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Ne znam sta se ljudi cudite. Pa nismo bili na Svjetskom. Ekipa koja igra jako dobro ne izostaje sa svjetskog.
A sad cu reci ono sto ne voli cut nitko u Lijepoj Nasosj i ono sto sam prijateljima rekao jos davno kad smo se kvalificirali za EP 2008.

Da nije bilo Eduarda ne bi otisli na EP.
I evo dokaza. Otkad se Eduardo ozlijedio mi dobijamo ali one bitne tekme za bodove u kojima je on uvijek nasao nekakvu rupu da zabije,ne dobijamo. I eto problema. Kod nas sve stima sto se veze tice , i sto se obrane tice (nisu perfektne,ali nijedna repka nema perfekciju) ali realizatora poput Sukera i nekadasnjeg Eduarda nemamo. Repka je malo drukcija nego klubovi,to je dokazao Messi na ovom SP-u.

Ali sve je to nogomet,nekad gubis nekad ne gubis a nekad pobjedjujes. Mi se previse uzdizemo kao nekakva top 5 ili top 10 repka i sta ja znam,ali cinjenica govori svoje. Imamo jednu medalju i to broncanu iz 1998 kad smo imali najbolje igrace. Zasad na papiru stoji tako dok netko to ne promjeni. Padaju i veci i skuplji i daleko razvikaniji od nas.

Na nama je da navijamo i da postanemo zalosni za propustenim prilikama. Na igracima je da daju sve od sebe u svakoj tekmi. Sreca,ozljede, ili jednostavno los dan za nogomet,sastavni su dio nogometa. I zato je to najsport na svijetu.
Složio bi se, mi nismo tako veliki koliko bi htijeli da budemo, ako nam fali igrač dva iz prve postave mi igramo dva puta lošije.

I da skoro svi igraju nogomet, Portugal remiziro sa Ciprom, Slovaci dobili ruse u moskvi, bjelorusi dobili francuze i sve su to veče momčad i trofejnije od nas pa su izgubili ili remizirali.

Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Svi su izbornici i znalci kad se ne pobijedi, i spremni na pljuvanjem po istim onima koje dižu u nebesa kad pobijede. Solidna utakmica, pogotovo drugi dio u par navrata kad su bezobzirno stisnuli, ali falila je realizacija.

E to je kod nas problem, svi su največi generali poslje bitke, svi znaju kako je trebalo odigrat i postavit momčad, jer mi ipak smo zemlja sa najviše trenera na svijetu i valjda 40% hrvata zna i misli da bi bolje postavili i vodili momčad nego Bilić, a ipak nitko od njih he ne trudi da preuzme ju jer svima je lakše pljuvat po drugome, a ruke zaprljat nitko nevoli. Ostalih 50% ljudi nezanima nogomet a 10% su navijači.

Zadnje izmijenjeno od: pinkskin. 08.09.2010. u 17:00.
pinkskin je offline   Reply With Quote