View Single Post
Staro 08.09.2010., 16:38   #56
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Ne znam sta se ljudi cudite. Pa nismo bili na Svjetskom. Ekipa koja igra jako dobro ne izostaje sa svjetskog.
A sad cu reci ono sto ne voli cut nitko u Lijepoj Nasosj i ono sto sam prijateljima rekao jos davno kad smo se kvalificirali za EP 2008.

Da nije bilo Eduarda ne bi otisli na EP.
I evo dokaza. Otkad se Eduardo ozlijedio mi dobijamo ali one bitne tekme za bodove u kojima je on uvijek nasao nekakvu rupu da zabije,ne dobijamo. I eto problema. Kod nas sve stima sto se veze tice , i sto se obrane tice (nisu perfektne,ali nijedna repka nema perfekciju) ali realizatora poput Sukera i nekadasnjeg Eduarda nemamo. Repka je malo drukcija nego klubovi,to je dokazao Messi na ovom SP-u.

Ali sve je to nogomet,nekad gubis nekad ne gubis a nekad pobjedjujes. Mi se previse uzdizemo kao nekakva top 5 ili top 10 repka i sta ja znam,ali cinjenica govori svoje. Imamo jednu medalju i to broncanu iz 1998 kad smo imali najbolje igrace. Zasad na papiru stoji tako dok netko to ne promjeni. Padaju i veci i skuplji i daleko razvikaniji od nas.

Na nama je da navijamo i da postanemo zalosni za propustenim prilikama. Na igracima je da daju sve od sebe u svakoj tekmi. Sreca,ozljede, ili jednostavno los dan za nogomet,sastavni su dio nogometa. I zato je to najsport na svijetu.
spawn je offline   Reply With Quote