View Single Post
Staro 08.09.2010., 16:23   #47
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Agnus Pregled postova
jel itko razmislio o tome da ima ljudi koji na forumu pogledaju tržnicu jer nešto traže, a inače ne piskarajku svakodnevno po forumu? Pa kad bi tako svaki forum ograničio oglase, onda samo može stariji ozbiljniji član prodati opet takvom starijem ozbiljnijem članu...
ograničavamo sami sebi prodaju neke komponente, zar ne?
Kako nino reče ovo se zove PC Ekspert Forum a ne PC Ekspert Tržnica i tu je tržnica samo bonus, a znamo da je bilo sranja prije sa ljudima koju su se regali samo da bi prodavali i još k tome nekoga zeznuli.

Citiraj:
Autor Agnus Pregled postova
... opet mislim da je bolje imati članove lurkere koji će pisati postove koji imaju smisla i kad imaju smisla, a ne tipa "slažem se", lol, itd... da bi nabili neki respektabilni broj i dobili neku privilegiju.
Ali ponavljam, to je moje mišljenje...
Zato i je teško modovima odlučit kome da a kome ne dozvolit pristup tržnici, jer i modovi imaju svoj život a ne samo da čitaju postove ljudi i na tome odlučivaj tko može a tko nemože na tržnicu, bilo bi to dobro, ali puno, jako puno vremena traži.
Trebalo je napravit neki uvjet i oni su smislili ovo, a što neznači da možda nebudu nešta bolje smislili.

pinkskin je offline