Tema: Mafia 2
View Single Post
Staro 08.09.2010., 13:43   #641
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor Lud76 Pregled postova
Poceo prije 3 dana igrat, rekao po malo cu igrat iz gusta kad ono upravo presao

Sve skupa nisam bas zadovoljan igrom usporedujuci sa jedinicom, nema one neke atmosfere i dubine price. Misije su bez neke napetosti, pola toga se vozis od jednog do drugog mjesta da bi nesto pokupio ili ostavio.

Iako nisam ocekivao previse jer zna se kako vecinom ispadne kad se zeljno ocekuje nastavak neke legendarne igre, cak ni ovo mi nekako nije bilo dovoljno. Al svejedno ja bi Mafiu 3 sto prije
Upravo tako, prica nema dubinu, igra nema dušu. Isto kao sve igre ovoga novoga doba. Sad ce svi cvilit za mafijom 3 a bit ce jos vece gowno.
Evo ja neznam navesti niti jednu igru zadnjih 2-3god. koja me privukla, koja me tjerala da igram i uzivam u gameplayu i samoj priči.
Tuzno je kada u 2010.god. upalite crash bash na plejki 1 i doslovno uzivate i ne skidate se satima sa toga.
Ja neznam jesam li ja jedini koji to primjetim ali ja nisam mogao smislit niti jedan SP naslov u zadnjih par pa i više godina. Od Dragon Age-a (koji je odvratan), šugavih CoD-ova koji izlaze svakih par mjeseci, fallouta 3, nfs-ova, gta IV (koji tone sve nize kako nastavci izlaze) i tako dalje kako da kazem.
Sad se samo gleda da igra ima sto bolju grafiku, sto zanimljivije događaje a pritom ne gledaju na ono najvaznije, sto je uvijek bilo jedino bitno - GAMEPLAY i IGRIVOST. Toga danas nema. Ja ode na TL po mafiu 1.
wnbeeeE je offline   Reply With Quote