Tema: Fortron???
View Single Post
Staro 01.01.2005., 18:55   #10
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Originally posted by Bubba
Pobogu, znas li to uopce sto znaci _redundantno_ napajanje, i kakve ono veze ima s postenim i "nepostenim" napajanjima, a ponajprije onima za kompjutere "za podoma"?
ne, glup sam i blesav i prvi put sam vidio riječ redudantno i uz 14 riječnika, 2 tajnice i 3 pomočnika i na jedno 10tak servera koji imaju ta neka rududabananetanao napajanjem nisam saznao šta je ali sam siguran da ćeš mi ti uskoro objasnit ... na jedno 14 - 15 stranica objašnjenja kako si ti pameta i kako si stegao doktorat iz googlanja i da je www.google.com močna sprava da se čovjek pravi okolo krajnje mudar i pametan ...

Tebi su u školi odma počeli objašnjavat razlomke i nokada ti nisu morali koristiti usporedbe 1/4 kruha ti je ono kaj ti daju za sandwich kada nema više kifli i tom slično ... i šta je komkupukuter za po doma ... ? mislim ja imam tu neki Bubbakus ali ćeš me ti sada ispraviti da je to abakus ili tako neka sprava koju je tamo neke izumio neki lik ali nije sigurno jer izum svojataju određena grupa ljudi koja ... itd. itd. itd. i sad će opet kako sam ja uspio izvuč šovinističko., seksističko, nacionalističko, i ostale ičke primisli iz tvoje tako kratke i izjave ... složit ću se sa ozrenom ti si stvarno naporan ... mislim gle čovjek koji mijesi kruh u tvojoj lokalnoj pekari je vjerojatno priučeni automehaničar ali to ne znači da mu kruh ne valja jer nema doktorat sa prehrambenog faxa, a po tebi bi svaka usporedba, navod i slično trebalo biti provjereno, dodatno provjereno i onda od nekog službenog organa odobreno kojim bi naravno predsjedavao ti i naravno da ne bi bilo dobro jer ti nisi prvi to poduzeo i pokrenuo ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote