View Single Post
Staro 08.09.2010., 00:33   #148
nexiiZ
Registered User

Datum registracije: Sep 2009
Takodjer sam vlasnik Logitech G9x (nekih godinu dana), i vec mjesecima se susrecem sa iritantnim problemom: Najcesce usred igranja, a i zadnje vrijeme bez obzira sto bi se radilo, mis bi se ucestalo gasio i palio, ponekad se u potpunosti ugasi pa ga je potrebno iskljuciti i ukljuciti u USB. Cim bih lagano primio zicu gore pri vrhu gdje ulazi u mis, trenutno bi se ugasio. (pod lagano mislim stvarno lagano, jedva da se osjeti dodir prsta prema zici). Zica je kao nova, totalno neostecena, i uzevsi u obzir da se problem poceo manifestirati 3-4mj nakon kupnje, i da pod 'opterecenjem PC-a' se ucestalije gasi, dolazim do zakljucka da je nesto defektno u njemu.... Ima na netu dosta ljudi s istim problemom.Mislio sam eventualno sam promjeniti zicu, a sad ne znam koliko je to pametno kad mis ima garanciju u Linksu. Vasa iskustva? Jel popravljivo ili ne?

Usput kratak osvrt na performanse misa:
Nakon godine dana koristenja ne vidim znacajnije nedostatke, zaista je preciznost vrhunska, dosta dobra izrada, ali, nazalost, volim primit mis cijelom rukom (palm grip), i kako god ovog primio, dosta losu kontrolu imam, ponajvise zbog straznjeg 'odignutog' djela zbog kojeg ne mogu lijepo oslonit dlan na podlogu. Ovo je naravno samo osobno misljenje, onaj kome mis pase, ne moze pogrijesiti
nexiiZ je offline   Reply With Quote