View Single Post
Staro 01.01.2005., 16:46   #18
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
... ja sam se, kada se dosta rasplamsala cijela priča oko toga što je, a što nije legalno i što bi, a što ne bi trebalo biti dopušteno na forumu dosta zalagao za dozvoljavanje nekih stvari koje su trenutno na forumu zabranjene.

i tada je netko (mislim da je to bio Premec) rekao jednu jako pametnu stvar. Svi ljudi koji rade na PCE imaju posao, kakvu-takvu karijeru i ozbiljne namjere za budućnost. I nitko od nas ne želi da mu se jednoga dana obije o glavu što je promovirao ilegalan sadržaj. A javno objavljivanje ilegalnog sadržaja (forum) je upravo to. Ljudima koji postaju takav sadržaj to nije problem, ali onima koji ga putem web stranica objavljuju itekako je. Upravo zato su pravila takva kakva jesu. U skladu s hrvatskim zakonima koje smo (konkretno ja) koliko-toliko detaljno proučili.

i odatle ona poštapalica - kome ne paše neka ide na forum.hr

i točka. kada se zakoni promjene, mjenjati će se i pravila foruma. obzirom na to da nitko od nas nije zastupnik u Saboru, na to nemamo utjecaja.
Kao što je RAK rekao - zakon (kakav god da bio) je ovdje da se poštuje, a ne kao što Bruno_Rv kaže da se krše.

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote