Tema: aukcije.hr
View Single Post
Staro 07.09.2010., 14:37   #2
viper
super user
Moj komp

viper's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor demetrius Pregled postova
je ovo normalno,znači ne ko ulovi.hr ako netko podigne cjenu aukcija se produžuje,nego ako auckija završava za 5min da završava za 5 min bez obzira na cjenu,je ko šta hvatao ovdje??
Zgodan sajt,ovo bi trebala bit neka kopija ebaya . To je pokrenuto valjda prije 2 godine jer znam da sam to videl vec,samo jos nisam isprobal(nekako imam vise povjerenja u ebay i refund tj paypal ).

edit: evo kaj pise BUG . hr o tome
Citiraj:
"Prije četiri godine Goran Lebinac uložio je nešto manje od 1.500 kuna i pokrenuo web-portal Aukcije.hr. Entuzijastički projekt hrvatskog eBaya ubrzo je zainteresirao jednu inozemnu investicijsku kuću specijaliziranu za ulaganja u web-portale i softver. Financijska injekcija pomogla je Lebincu da hobi pretvori u ozbiljan posao. Aukcije.hr danas imaju gotovo 9.000 korisnika, 32 tisuće aktivnih aukcija i u svakom trenutku približno 300 posjetitelja. Ovakvih primjera na hrvatskom webu ima mnogo. Ono po čemu se ovaj perspektivan portal razlikuje je da je jedan od rijetkih koji trenutno nije zainteresiran za prodaju i nove investitore."

Zadnje izmijenjeno od: viper. 07.09.2010. u 14:57.
viper je offline   Reply With Quote