Citiraj:
Originally posted by ozren
Citam tvoje postove od kad si se pojavio i sve mi je jasnije da si jedan od onih koji su pobrali svu pamet svijeta i o svemu znaju sve... tj. bar si tako mislis. no, to je tvoj problem - veliki ego i slicno je na tebi da obuzdas.
|
Glupost. Nema me na Overclocking, osim u nekim specijalnim situacijama. Nema me na nVidii i ATIju. Bogami, ni na Case Modding i Audio, Video, DVD. Rijetko sam i na Mrezama, buduci da se prica obicno o WiFiju. Istini za volju, nema me na Softveru, Programiranju a ni na Virusima. Dakle, od 16 hardver related foruma (ne racunajuci Trznicu i Svastaru), mene ima na jedva pola.
Popio svu pamet svijeta? Zasto takav obrambeni stav i linija manjeg otpora? Kao sto vidis, postoje mnoge grane ITa koje cijenim (osim Ouvrklouka, no dobro) u kojima me ti, Pero, Djuro ili Stevan mozete potpuno deklasirati, popljuvati i natjerati me da se pokrijem usima i posipam pepelom. No za neke stvari, takvo sto jednostavno ne zelim dozvoliti.
Citiraj:
ono sto je meni pak najsmjesnije je tvoj patronizirajuci stav u smislu "ti sigurno nisi vidio ovaj workstation/server blah blah osciloskop blah blah ti glupi overklokeru koje ja prezirem blah blah" - s takvim stavom ne bus daleko dogurao.
|
S takvim stavom sam, hvala Bogu, i dogurao. Ali to nije vazno. Ti nisi vidio neki server, ja nisam vidio _nitijedan_ A64 (osim par Opterona, al ko da i nisam). Ja sam vidio neki workstation, ali si ti vidio tisuce grafickih kartica o kojima ja nemam qurca pojma, iskreno. I da me netko zamoli za takvo nesto, uvijek cu se konzultirati s vama. No glupo je pricati o jednoj tako blesavoj stvari kao sto je transformator s punovalnim ispravljacem, regulatorom napona i kapacitivnim filtrom kao Rolsu, jelda? I djeliti to na ona "skupa", za ouvrklokere, i "jeftina", za raju.
90% napajanja radi se po jedno te istom layoutu. Komponente su u svima i onako i ovako Chipoteka klasa, jer drugacije ne bi imalo smisla. Jedine razlike koje se mogu naci je u debljini bakra, masi transformatora i pasivnim hladnjacima. Kao sto rekoh, druga stvar su "ona" workstation napajanja. koja cjenom obicno ne premasuju ovo tu, konkretno, ali im ta cjena stoji. Ako ikada dodjete u posjed tog Pc-kakovec napajanja, drage volje cu nazicat nekog iz Rudjera, Tesle ili ETFa da napravimo posteni test tog napajanja, i da vidimo zasto bi on bio bolji od necijeg Chifteka, recimo...
Citiraj:
No, to sto ti mislis da jako puno znas nije srz problema. Problem je sto ti mislis da imas Bogom dano pravo da pljujes po ostalima - e vidis, nemas ga. Takvo tvoje imbecilno ponasanje rusi atmosferu na ovom forumu za mnoge. Sredi se pls jer takav nacin komunikacije nije dobrodosao.
|
No, no, Ozrene, ne biti hipokritican. Promotris li svoj post, vidjet ces da si napisao jednu vrlo delikatnu provokaciju, koji sam ja shvatio kao pokusaj uvrede, jer uvriedjen nisam. Vidis, iako si me gore pokusao psiholoski profilirati, nisi to uspio napraviti do kraja. Sama cinjenica da pisem ovo je da, iako se to mozda ne cini, mi je stalo do "vas", tj. da cjenim tvoje i misljenja ostalih Eksperata, ma koliko ono nekad znalo biti "krivo" ili "djecije" (ouvrklouk, ouvrklouk...). Da tako nije, moj odgovor na zadnji dio tvoj posta bi vjerojatno bio "Od*ebi!". To isto mozes provjeriti na mojim komentarima nekih clanaka koje ste napisali.
Naravno, jos uvjek imate isti sindrom, a to je da na zustru argumentiranu provokaciju ne znate odgovoriti jos jace. Ja nemam nista protiv da me razbucas argumentima, potrgas ko peder Plejboj i zacepis mi usta jednom za svagda, no to nitko od vas ne radi, nego me vrijedjate svojim nedjelovanjem, moralnim prodikama i cinjenicom da sam gost kojeg, ukoliko vam smeta, mozete odstrijeliti. Nisam vidio da to radite s ostalim clanovima koji nisu dio PcEkspert tima, prvenstveno zbog ovog zadnjeg djela (jer je normalno da se ukljuci i pokoja emocija, ako to ne prijedje na klasicni "Moj tata je veci od tvoga"), buduci da se svi boje da ce ih strasni cika moderator, strah i trepet Foruma zgromiti, zatvoriti thread, silovati im pas i izbusit gume na biciklu. Tu, iznimno cjenim kolegu Raka, koji je definitivno ono sto moderator treba biti.
Bilo kako bilo, sve najbolje u novoj 2005. godini, i nemojte kaj zamerit, nisam ja tako los kao sto se cinim.