06.09.2010., 23:50
|
|
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Autor RobCo PIP-Boy
@ trouble : ne čitaš me s razumijevanjem očito, neki su tu bacili linkove, pa sam i ja odgovorio na isti način...poanta je u drugom dijelu, a taj je da sam SAM testirao obje, i smatram da je moje vlastito mjerenje kudikamo mjerodavnije od neke internet stranice. Uostalom, neka se javi netko na forumu tko ima obje, pa nek izmjeri, pa ćemo vidjeti...Mogao bih se kladiti da je baš ovo razlog što na PCE nisu ubacili 5850 u test, kad su testirali gigabajticu...uostalom, ne namjeravam se svađati ni sa kim, niti se kome pravdati, moje iskustvo ostaje moje, a vi se povodite za čime god znate...
|
Beba,naj me ljutit s kvazi testovima balavurdije s bug.hr foruma koji se rade pored maminog štednjaka u kojem prokuhavaju pelene od jednogodišnje sestre..... imali smo već temu o tome.... davno.
Ja sam samo reagirao na tvoju izjavu dana da ATI mora nać odgovor,te da si ti dao test pola igrice i pola bencha a ja skrenuo pozornost na akumulacijski test 22 bencha koji je "odigrao" jedan od sajtova s najvećim rejtingom i to u nekakvom labosu.
Stoga,beba,svoje iskustvo daješ u ovoj temi:
LINK NA TEMU
A ovu temu poštediš ovakvih uleta:
Citiraj:
ali cinjenica je da je gtx 460 5% brza od 500kn skuplje 5850 a ima teselacijsku snagu 4 puta jedne 5830 i ktome se da dobro overklokirati, sto je cini nekakvim best buyem za bilo koga.....dok s druge strane gtx 480 drzi primat po snazi....za overklokere i entuzijaste i extremne gamere....koliko god one bile šlampavo i traljavo napravljene, činjenica je da rade i da ih njihov segment tržišta kupuje kao lud...čak i u jednoj, da ne kažem zaostaloj, HR, skoro sve 460 su planule isti tjedan kad su i dosle....i baš zato amd mora odgovoriti...amd mora imati karticu jacu od 480 i mora imati karticu u rangu 460, što po cijeni, što po performansama
|
Da su te zanimale performanse u telesaciji(a jesu moj beeep) pitao bi to umjesto ovakvih postova...
EOD
|
|
|